Imádom a kis teraszunkat, de olyan meleg van kinn, hogy csak elméletben főztem ma is. Rákészültem pedig egy nemrégen szerzett peyote mintára, mert egy rucimhoz karkötő kellene, de a minta kinyomtatása után már a gyöngyök előbányászásáig nem jutottam el.
Nagyon fincsi vacsit főzőcskéztem ma. Ildi! Igéretemhez híven fotóztam és a receptet is felteszem, hátha lesz kedved megcsinálni. Nagyon könnyű és egészséges vacsi.
Töltött cukkini
Az alapreceptet egy nem túl régi nőklapjában találtam. Én azonban változtattam rajta, egy alapvető összetevőt, a rizst (amit a mostani táplálkozásunk nem enged meg) helyettesítettem sajtokkal.
Hozzávalók: Cukkini, póréhagyma, tonhal konzerv, lehet sós lében vagy akár olivában is, olivabogyó zöld és fekete, 1 egész tojás, só, bors, oliva olaj, mozarella sajt, gouda sajt, parmezán sajt a tetejére, friss petrezselyem.
Ime az elkészült és tálalt vacsora
Isteni finom lett!!!!!!!! Azt hiszem máskor is készíteni fogok ilyen vacsorát. Aki nem szereti a cukkinit, bármilyen más zöldséget is megtölthet, legyen az akár kaliforniai paprika, gomba, tök, vagy padlizsán. Aki esetleg a tonhalat vagy halféléket nem szereti, maradhat a régi és jól bevált darált husis változatnál.
9 megjegyzés:
De jó!Köszi!!Megcsinálom én is nyami-nyami!!!!!!!!!!!
Csini vagy banyu!!!!
Imádom a zöldségeket!!!! Fincsi lehetett!!!!
Jól néz ki, valszínű és is megfogom csinálni:-))) Köszi a receptet!!!
Ó, hogy milyen kis tevékeny és találékony vagy! Bár én nemigen eszem, de guszta. És ahogy te csinálod, biztos fincsi is.
Köszi a receptet Kriszta! Oltári jól néz ki!:)
Hűűű, de guszta, szeretem a zöldségeket!
Köszi szépen a receptet! :)
Nagyon kívánatos! Megfogom csinálni én is!
Én mindkettőt szeretem, jöhet a cukkini is meg a tonhal is ;-)
Édesek vagyok lányok!!!!!!!!!!!!!!!Köszönöm nektek!!!!!!!!!!
Megjegyzés küldése