2010. május 28., péntek

Virágeső másképpen

Befejeztem a nagy melót, hétfőn még jönnek az utolsó simítások és vége jöhet a nyári jóleső lazítás, ugyan csak csínjával, de már úgy várom, hogy megint a kis gyöngyidobozkáimban turkálhassak.
Köszönöm, hogy annyian kiváncsiak voltatok rám addig is, amíg dolgoztam...azaz időnként eltüntem!
Ma már ezen szorgoskodtam, végre a virágok is megtalálták helyüket a teraszon. Jövő héten pedig remélhetőleg a terasz többi része is elkészül végre végre végre.

12 megjegyzés:

ekszerlada írta...

Ezt nem lehet kifejezni!!!Tudod?Imádom!!
Főleg,ha én is turkálhatnék már veled együtt a gyöngyi ládikáimban a finom illatú nagy,bokros Petóniák között...Közben dumcsi,néha Pancsi rendet tenne az én ládikáimban...lenne mit...pláne most...csinálna nekem vitamin bombát...de finom is volt az!!Ha melegünk lenne,leugranánk a medencébe,Pancsival frissítőleg kergetőznénk a vízben..Közben a fiúk megvitatnák a főzési tudományaikat és meglepnének bennünket valami finomsággal:))Soroljam még?El tudtad ezt most így hírtelen képzelni?Nálam az álmok általában,ha nehezen is,de megvalósúlnak...hajmmmm

Kata írta...

Meseszép ez a terasz! Az a sok gyönyörű virág csak még szebb lesz, kérünk majd később is fotót :)

AgnesBeads írta...

Szívesen ücsörögnék ezen a teraszon,
sőőőőt, szerintem remek gyöngyfűző hely.

Kriszta írta...

Ildi! várom a megvalósulást:-)DDDD

Kriszta írta...

Köszönöm lányok!!!!!!!!!!!!!!Kata, igérem, hozok még majd!!!!!!!!

Erga írta...

Érdemes volt vele munkálkodnod, gyönyörű szép lett és milyen jó lesz ott megpihenned és fűzni a szépséges ékszereidet. Gyönyörűre varázsoltad a teraszt.

Roberta írta...

Anyám de gyönyörű!!!!!!!!! Már én is nagyon várom, hogy kinyíljanak a muskátlaim.... ez a fránya időjárás őket is megviselte:-(((
Azt hiszem Krisz ha esetleg nem lenne ihleted (ami persze nem valószínű) elég lenne ha kiülnél a teraszra és máris 1000-el jönne a jobbnál jobb ötlet!!!

Kriszta írta...

Erga, Roberta! Köszönöm!Remélem jövő héten ki is prbálhatom az alkotást, először minta nélkül:-)DDDD

ekszerlada írta...

Banyó!
Hazamegyek,dobunk a gyöngyös partit oké?Eszméletel jó hely lenne hozzá.Ráadásúl közös fürcsi:)Asszem,lenne riadalom a szomszédoknál:))Mindenkinek el kellene hozni a gyöngyládikáját,és beletúrkálunk mindenhova!Jááááááááááááááááááááj!!!
Rendezünk egy Gyöngytúrka Partit!!!!!

Kriszta írta...

OKÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!! mikor, mikor, mikor??????????????????????????????????

LNóri írta...

de jó nagy a terasz :)

Kriszta írta...

Igen jó nagy, de most ettől az átkozott esőtől nem annyira élvezhető...sebaj, ami késik, nem múlik......a nyár nagy része még csak most következik:-)DDDDD És nem felejtettem ám el a füzős partyt sem a teraszon, csak legyen végre jóóóóóóóóóóidő!!!!!!!!!!!!