2011. január 20., csütörtök

Mókuli baba

Mókuli baba. Ez a kép annyira nagyon jól sikerült, nem tudtam nem feltenni ide is. A képen a baba 29 hetes, a méretei alapján 31. Lehet, hogy már március végén meglesz???? Remélem, mert már nagyon nagyon meggyömöszölném. Közben elkezdtük beszerezni a babaruhákat is, most hogy már tényleg egyértelműen kislány! Nagyon helyeseket vásároltunk a Pancsival és Krisztiánnal. A Pancsi annyira lelkes, hogy már összeirta listába, hogy még mi hiányzik, nehogy valamilyen fontos dolog kimaradjon. Szuper segítség lesz, az egyszer biztos.

13 megjegyzés:

Panka gyöngye írta...

Jajj Kriszta!!!Rámtörtek az emlékek!!!Köszönöm!Nagyon megindító ez a kép:)
Élmény lehet a készülődés ha van egy ilyen biztos pont,mint Pancsi,aki ilyen kis imádni való,lelkes,tüneményes,segítőkész,felelősségteljes kis nővérke:)))És még annyi jelzőm lenne....Vigyázz magatokra!!!Puszi!

ekszerlada írta...

Drága falat:))NA,kiváncsi vagyok,mikor van itt:)

Timi írta...

Szívből gratulálok! nagyon jó érzés :) Nekem is nemrég volt, de sokkal távolabbinak tűnik!
Jó egészséget továbbra is és könnyű szülést!
Csodás kiscsaj lakik a szíved alatt!

ParizsDesign írta...

Tündéri felvétel! Milyen jól látszik a kis arcocskája. Annyira jók ezek a 4d-s felvételek. Annak idején én alíg bírtam kivárni, hogy mehessek ultrahangra. Olyan hamar el fog telni a hátra lévő idő, hogy mire észbe kapsz, már ringathatod is. Az a jó a nagyobb korkülönbségben, hogy már nem lesznek féltékenyek a nagytesók, hanem maguktól segítenek, és védik a baba érdekeit néha még a szülőkkel szemben is. Emlékszem a Riki mennyit morgott azért, hogy nem kaptuk ki rögtön Zsülikét a kiságyból, ha sírt. Ha lesznek még képek a picurról, szívesen nézegetjük!
Továbbra is jó egészséget, és minden szépet kívánok! Pusi: Zsüli

Andrea Isfan írta...

Jaj de édes! Könnyű szülést és jó egészséget kívánok!

Kriszta írta...

Köszönöm szépen lányok, annyira aranyosak vagytok!!!!! Nagyon nagy már a készülődés!!!!!!!!!!!!

Alma írta...

Miből lesz a cserebogár:)) Ennyire tünemény már most, de jó Neked:))

AgnesBeads írta...

Óóóó, de tüneményes baby, olyan szép a szájacskája, és az az aprócska láb....már most puszilgatni lenne kedve az embernek. Csodálatos!

timpigyöngyei írta...

Ó, Drága Kriszta!
Én még csak most láttam ezt a fantasztikus csodát, ami Veled/Veletek történt. Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok (könnyeimen keresztül :D)
Most csak ennyi, mert nem igazán jutok szóhoz!!! :)
puszi
timpi

Erga írta...

Ó, de szép is ez, mikor babát vár az ember. Nagyon cuki falat, már a képen is látszik. Azt elhiszem, hogy nagy az izgalom és a lelkes készülődés.

Lerika írta...

Nagyon cuki-muki Mókuli. Tényleg megható a kép, jól látom ez a kis arcocskája?:-))

Marta írta...

Csudaédes ez a kicsilàny!

Egy jo alvo babàt kivànok nektek!! ;o) hogy legyen idöd alkotni is!

Kriszta írta...

Köszi lányok!!!! Már csak 6-7 hét van hátra. Már mindent beszereztünk a kis Millának, fantasztikus volt babaholmik között válogatni, turkálni, jajjj, ennél nincs is szebb élmény. Pancsim is nagyon élvezte, listát készített azzal jötta boltba, nehogy kimaradjon valami!!!!! Legközelebbi fotón már nem a pocakból fog érkezni. Vááááááááárom már nagyon. Nehéz a vége!