2010. december 10., péntek

Gyönyörű napsütéses fotók

Újra fotóztam pár ékszert, ebben a gyöngyörű napsütésben, amiből sajnos nem sokat mutathatok meg, mert főleg a karácsonyi ajándékos dolgok vannak rajta. De nagyon szép ékszerkavalkádos képek is készültek. Jelentem egész jól haladok az ajándékokkal, kész egy nagyon szép hosszú nyaklánc, és kész már egy "Krisztás" ékszer a Gyöngyzugos játékban kisorsolt partneremnek. Még pici türelmet kérek, reményeim szerint hétfőn postázni is tudom és utána már mutatni is nektek a fotókat.

Addig is szép hétvégét kívánok mindenkinek és további jó készülődést az ünnepekre. Már mi is feldíszítettük a teraszt, nagyon nagyon szuper, csak fotózhatatlan....











Tegnap találkoztam Kandyval és egy fantasztikus ajándékot kaptunk tőle (Én és a pici babucikám)

Ez egy eredeti csengettyűs mexikói Bola. A szerepe, hogy a varázslatos és kellemes hangok megnyugtatják a babát a magzati korban és utána is. Egy különleges csengettyű, melynek hangjait a kismama mozgása idézi elő. A kisbaba hallja a hangokat a méhben. A pocak magasságában kell viselni, a baba felismeri a hangokat és megnyugtatóan hat rá, amelyre megszületése után is emlékezni fog.

Kandy! Nagyon szépen köszönöm, itt lóg azóta is a nyakamban!!!!

Sokan kérdeztétek emailben hogy vagyunk mostanság. Mindketten nagyon jól érezzük magunkat. Már a 24. hetet kezdem vasárnap, a babuci pedig folyamatosan mocorog a pocakomban, amit szerencsére már a többi családtag is nagyon intenziven érzékel. Irtóra nem szereti, ha ücsörgök, vagy fekszem, azt szereti, ha folyamatosan járkálok... Köszönöm szépen még egyszer mindenki érdeklődését, imádom ezt az időszakot!

5 megjegyzés:

Ababeads írta...

Fabulous and lovely colors!!

ekszerlada írta...

Csodálatosak a színek Banyó,kis vidámak,ez az én világom a Csengettyűnk kinyultam:))Még hogy a babuci hallja a kis csengőt,de a család többi tagja is tudja merre vagy :)))Nagyon aranyos ajcsi:))

Panka gyöngye írta...

Örömmel olvasom,hogy jól vagytok:)Minden jót:)

Las Creaciones de Boricua írta...

Super and pretty colors!!!

kandy írta...

Köszönöm!