2010. október 21., csütörtök

Új gyöngyök a láthatáron:-)DDD

Ma Barbival és Audreyval találkoztam, marha jót beszélgettünk. Ha Barbi, akkor természetesen lámpagyöngyök is vannak a dologban, elkészült az egyik adag gyöngyöm, amit a Barbi megint fantasztikusan megoldott. Csoki-türkiz-krém, imádnivalóan isteniek!!! Hozzá is láttam az új ékszeremhez.... Köszi csajok, nagyon jó volt találkozni és beszélgetni!!!!! Audreytól meg csodafüzőszálat kaptam, kristály szinben amivel isteni füzni, nem csomósodik, nem nyúlik, maga a csoda. Már volt nekem is sötétebben és vastagabban, azzal füztem én is a coco chenille-ket, tényleg nagyon jó dolog. Ildi! Küldök neked a legközelebbi csomagomban majd, mert te sokat damilozol és ezt a damillal össze sem lehet hasonlítani. Csak már érjen oda végre az előző csomagom!!!!!
Lámpagyöngyöket készítette: Barbi


Legközelebb már a kész ékszerrel jövök:-)DDDD

3 megjegyzés:

Lerika írta...

Nagyon várom a végterméket ezekből a gyöngyörűségekből!!!:-DDD

ekszerlada írta...

Óhhh mit kaptál BAnyó!!!!Tiszta olyan színösszeállítás,mint a bon-bon nyakim.NA simnán beindult a fantáziám,de kiváncsi vagyok,Te mit hozol ki belőle!!:)
A gyöngyöket ne is kérdezd,már gyomoridegem van,ha bele gondolok,mi lesz ha elveszett a csomag,mert még mindig nincs itt...lassan nézegetni sem merem a blogokat,mert csak a szívem fáj.
Erről a damil témáról majd dumálunk.Egyenlőre semmit nem tervezek,mert ez jöjjön meg ami úton van.
Komolyan mondom,haza megyek!!

Unknown írta...

Egy díjjal szeretnélek megajándékozni, ha elfogadod?!Nézz be hozzám!