2010. október 14., csütörtök

Bécs Bécs de csodás.....

Oktkóber első hétvégéjén látogattunk el, az egyik baráti párral és a gyerkőceinkkel Bécsbe. Nagyon szuper volt, sokat kirándultunk, nézelődtünk és itt aztán nem volt hiány a mostani kedvencemből, amit minden nap ennem kell a kis Mókuli miatt, a bécsi szeletből. Olyannyira sikerült belakmározni, hogy azóta itthon nem is nagyon keresem a rántotthússal való kapcsolatot.












8 megjegyzés:

ekszerlada írta...

Huu,hát ez tényleg gyönyörű hely és romantikus:)
De hát tőletek meg egyenesen elolvadok:)))
Cuki malac familli:))
Dönölűű a pocak:))Azéé nővőgetsz:))
Olyan vagy mint egy királynő:))Jót tesz a baba:))

Panka gyöngye írta...

Jó lehetett nektek:))Szépek vagytok:)

Kriszta írta...

Köszi Ildi édes vagy, mint mindig. Persze, hogy jót tesz, kerekedem, mint a kölyök gólya. Ma voltam védőnőnél és kérdezte, van -e étvágyam, hát mondtam neki, az sajnos nagyon is van:-)DDDDD Itt a hiba csak az, hogy nem pont a salátákra bukom mostanság, de hát ez van, ezzel most nem foglalkozom. Pancsival is híztam, jujj, le sem merem irni, vagy 30 kilót. Azzal is megküzdöttem, remélem ezzel sem lesznek gondok. De most sajnos a múltheti malőr miatt a sporttól el vagyok tiltva, hetek múlva térhetünk ismét vissza a kérdésre a doki szerint. Ugyhogy most csak eszem és eszem és eszem:-)DDDD lehet, hogy már elment az eszem??? Fáradt napon vagyok ma túl, először is a vértételeim nem annyira sikerülnek, de ma csak háromszor szurtak meg mire sikerült.....aztán posta Ildinek csomag intézés, de előtte még kicsit belém tolatott egy balek...pf...nem túl pozitív a mai mérlegem. Mennyivel jobb volt a múlt héten, amikor csak feküdtem:-)DDDD

AgnesBeads írta...

Kriszta! Annyira jó látni, hogy sugárzik a boldogságtól az arcod (és nem csak a Tiéd). :) Hűű, és Pancsi mekkorát nőtt! Azért csak óvatosan a kajával :).

ekszerlada írta...

Jaj Banya!!Basszus kulcs,inkább ne keljen feküdnöd,az nem jelent túl jót.De hála minden rendeződött és ez a lényeg.Az autó...nem túl szerencsés,de gondolj arra,de jó nem lett bajod és ráadásul a biztosító is fizet.annak ilyen napok.El kell könyvelni szerencsétlen napnak és végül anyagi problémád nem lesz belőle,akkor pufff könyveld el hüle napnak.lesz még több ezer szép és ez vígasztaljon.Ne lógjon az orrod.
Egyéé csak had legyen az a baba egészséges.Kűűűggyed lefele amit kíván.De egyél a nagy zabálások után sok salit
az tisztííccsa a felesleget:)majd szépen lefogyózod.Megyek veled.Van mit nekem is :((
Úgy szeretek enniiiiiii:)))

Gree írta...

:):)
Mondanám, hogy kicsit irígykedem...de csak is a kirándulás miatt. Bár én a kicsi kakaskámban gyönyörködöm. Tavasszal meg cserélünk. :)

A pocikád cukin kerekedik. A kilókkal meg ne foglalkozz( mondom én ezt aki emiatt végig stresszelte a pocakosságot). Gondolom nálatok nem zaklatják annyira a súlyukkal a kismamikat, mint itt vidéken. De egyébként hatásos volt, mert csak 2 kiló maradt rajtam. Ennek viszont örülök.:9

Piky73 írta...

Bécs valóban nagyon csodás, mi is imádjuk :)
S fantasztikus kis család vagytok már most is! Sugárzik belőletek a boldogság :)))

Kriszta írta...

Köszönöm csajok!!! Még nem tudom mennyire zaklat a védőnő, egyszer találkoztam csak vele. De még egészen az elején vagyunk, most a 16. héten ugyhogy még van hátra azért elég.