2010. április 25., vasárnap

Szuper hétvége

Vasárnap Pancsi első igazi táncversenyén voltunk. Nagyon aranyosak voltak a gyerekek, a legjobb pillanatokat megpróbáltam fotózni. Arany fokozatot kaptak, éremmel, mindenki rettentően boldog volt.









Ez pedig egy kulcstartó ami Pancsinak készült. Készülőben van már a karláncom is a Barbi szép szines lámpagyöngyeiből, meg is fűztem a hozzájuk való bogyókat, de még nem sikerült összeraknom a karit. Természetesen a bogyó minta ILDI aranyeső mintája pöttyösben. Köszönöm a mintát Ildi!!!!!!!




Szombaton Gárdonyban vendégek voltak nálunk. Pancsi Samuval és Katával játszott rengeteget, közben pedig megtanult ping-pongozni.




10 megjegyzés:

ekszerlada írta...

Nahát,nagyon büszke vagyok erre a leányra!De hova nő????????????Mire hazaérek,rákoppint a fejemre?Nem győzök csodálkozni!Hova nő a kicsilány?Akkor ha hazamegyek már nem csak gumizni fogunk,hanem pin-pongozni is???Veeeed fel a kesztyűt pancsi,mert lesz egy mindent eldöntő pin-pong verseny és megverlek úgyis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csodás most ez a feketés kari.Nem túl fekete,kellemesen ezüstös!szuper tetszik!!

Bandrea's Beads írta...

Mozgalmas napjaitok voltak!! Pancsinak gratulálok! Nagyon helyes kislány!
A fekete-ezüst garnitúra pedig mesés!!
Költözés hogy áll???

Anikó - Gyöngyszerelem írta...

Először is gratulálok a Lánykádnak, és az egész kis csapatának! Gyönyörűek, és ahogy a fotókat elnézegettem, nagyon ügyesek is voltak. Millió puszi Nekik! :)))
A vendég babócák is nagyon édességek!
És a gyönyeid fantasztikusak! Ismét nagyon szép színeket kombináltál, és nagyon szépek az ékszereid! :)

Kriszta írta...

Köszi Ildi! Mire hazajössz, nagyon jól fog neki menni a ping-pong. Szerencsére van érzéke a labda játékokhoz is!!!!!!!!!!! De jó lenne, ha már itthon is lennél:-)DDDD mihamarabb

Kriszta írta...

Köszönöm Andi!

Kriszta írta...

Köszi köszi és Köszi Anikó!!!!!!

Gree írta...

Gratulálok a sportos TÁNCOSLÁBÚ csajszinak az eredményhez.

Te pedig szupit alkottál ismét!
Puszó

Kriszta írta...

Köszönjük Gree!

Liza írta...

Gratula a Lánykádnak!

Kriszta írta...

Köszöni szépen!