2010. március 19., péntek

Új gyöngyöcskéim Barbitól

Barbi készítette ezeket a csodálatos lámpagyöngyökcskéket. Imádom ezeket a tüskés mikrobikat, meg minden mást is. Azt hiszem törzsvásárolóvá avanzsálom magam a Barbinál, már leadtam a megrendelésemet a következő adag gyöngyökre is. Köszönöm szépen Barbi, hogy elkészítetted nekem ezeket a csodákat!!!!!!

Ildi! Az első képen lévő gyöngyikék a tieid.(a szöveg fölötti kép) Ők lesznek a névnapi ajándékaid. Meglepit akartam, de féltem, ha akarsz még esetleg hozzájuk valamilyen gyöngyöt, el tudjam velük együtt küldeni. Remélem tetszenek!!!!! Jó kis mexico-i színes hangulatuk van, azt hiszem pont neked valóak leszenk. Ha csinálsz még hozzá kis bogyócskákat, azok most úgyis bejönnek neked, szép kis nyakit és karit tudsz majd belőle készíteni magadnak! Fogadd szeretettel!!!



Olyanok így, mintha a nyuszi hozta volna őket:-)DDDDD

7 megjegyzés:

ekszerlada írta...

Ja elfelejtettem!Egyebkent a Barbi kesziti Oket?

ekszerlada írta...

Uristen!!!!!Hat ezek tenyleg nagyon gyonyoruek!!!!!!!!!!!!!!Nagyon koszonom!!!!!!!!!!!!Nagyon orulok nekik,csak mar itt lennenek...Na de nemsoka:))))Hurraaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!Koszi Banyuci!!!!!!!!!!!!!!!!

Hermann Ildikó írta...

Jujj, ezek állati klasszak, a színeik fantasztikusak, tényleg olyan mexico-is!! De jó az Ildinek!

ekszerlada írta...

Ja igen!De ding-ding-ding vok!

Kriszta írta...

Igen Ildi, a Barbi készítette őket, már rendizem is a következő adagot és már tudom milyen lesz az utána következő is. Imádom a szépségeit, Örülök, hogy hozzá lehet jutni Barbis gyöngyikékhez. Neked is nagyon nagyon fog tetszeni, az biztos!!

Kata írta...

Mesések!!!!

Kriszta írta...

Biza, hogy mesések! Kösziiiiii Barbi!!! Hétvégén egyenlőre csak nézegettem őket, a legjobb megoldást keresve...de még nem jött el a megvalósítás pillanata....