2010. március 15., hétfő

Megint elegánsan

Azóta gondolkodom egy karkötő megoldáson, mióta megcsináltam a nagy swarovski kockából a medált.Na jooooóóóó, azért ezt nem volt nehéz végig gondolni:-)DDDD A nagy kő most nem swarovski, csak csiszolt, de feketében nem annyira látványos a kettő közötti különbség. Szerintem nagyon finom, mégis elég feltűnő ékszer született belőle. A következő swariból lesz, hogy még jobban csillogjon. A swari medált már elajándékoztam, ezért ez az enyém lesz, és már készítem hozzá a medált is.


15 megjegyzés:

LUJZA Gyöngyei írta...

Gyönyörűséges lett! :) Alíz

Panka gyöngye írta...

Pöpec lett:)Nagyon extravagáns!Gratulálok.

Erga írta...

Tényleg nagyon szép, egyszerű, de nagyon elegáns.

ekszerlada írta...

Uristen,ez annyita tetszik,hogy nem tom kifejezni!Igaz,hogy feketes,de ez most rettenetesen bejon!Igazan finom Banyus!!!Innye!El is fogadnam Te!!!

Lerika írta...

Kriszta, ez q...va jóóóóóóó(már bocsika)!!!!!!!:-DDD

Anikó - Gyöngyszerelem írta...

Szuper! Nagyon szépséges!

Kriszta írta...

Köszönöm lányok, nagyon aranyosak vagytok. Tényleg nagyon egyszerű, de végtelenül mutatós kis ékszer lett! Ildi, mindegyik ékszeremet azért nem kapod meg:-)DDDD na jó, ezt még lehet elküldöm!!!!! Köszönöm Erika, Anikó nektek is nagyon!!!!!!!!!!!!!!!

timpigyöngyei írta...

Szia Kriszta!

Igaz, hogy csak most találtam ismét "Rád", de nem is tudod mennyire örülök, hogy újra látlak!
Nagyon szépségesek az ékszereid -mint mindig-szupi, hogy megint kápráztatsz minket a csodáiddal!
Köszönöm!

Kriszta írta...

Kedves Timpi! Én köszönöm, hogy vártatok rám és örülök, hogy veletek lehetek megint! Igyekszem sokat fűzögetni, de rengeteg a munka, tennivaló körülöttem, ami most mind-mind édes teher! Köszönöm!!!!

Vadnainé Almási Mária írta...

Kriszta, ez valami ultrafenomenális!!! Annyira gyönyörű! Imádom az ilyen mutatós-elegáns, "egyszerűségében a különlegessége" típusú ékszereket! Nagyon-nagyon tetszik!

Kriszta írta...

Köszi Marcsi! Ezzel én is így vagyok!

kandy írta...

Ez azé elég dög! (Már bocsánat, hogy a véleményem nem lett olyan cizellált, mint az éxer.)

AgnesBeads írta...

Hát, ez valami csodás! Szerintem nem is kell, hogy a kocka is swari legyen, bőven elég a bicone.
Mesés!

Kriszta írta...

Kandy! Szétvihogtam magam ezen a hozzászóláson. Köszi szépen, tök jó lett tőle a reggelem. Most már vidáman indulok el a hivatalokba és nem engedem, hogy felb....k az agyamat:-)DDD Kösziiiii

Kriszta írta...

Köszönöm Ági! Egyébként szerintem a fekete kocka swari sem csillog szebben, mint ez a csiszolt és csak fele annyiba kerül. Szóval dögvész így is!!!