2010. december 27., hétfő

Karácsonyi ajándék

Remélem mindenkinek fantasztikusan telt a karácsony, és olyan ajándékokat kapott, ami szíve vágya volt. Én ezt az ékszert a Krisztán unokatesójának, Kyrának készítettem, dirrekt nyári szinekben. Ő ugyanis Dubaiban él, ezért próbáltam olyan szines ékszert készíteni, amit minden féle nyári ruhához fel lehet venni. Csak swarovski gyöngyök felhasználásával készült a memória karkötő. A nyakláncon 8 swaribogyó díszeleg, az ityegő fityegők is mind mind swarik. Nagyon veszettül csillog, amit a képek nem tudnak reprodukálni, de talán a lényeg azért látszódik. Kyrának nagyon nagyon tetszett!









Swaribogyó minta: Ande

2010. december 22., szerda

Boldog Békés Karácsonyt Mindenkinek!

Kedves Olvasóim! Ezzel a pár képpel szeretnék mindenkinek Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánni. Ebben az évben először piros és fehért lett a fánk, sok sok kis manócskát, angyalszárnyat, mikuláscsizmát kapott díszítésül. És ami a legfantasztikusabb, helyet kaptak az Ilditől érkezett horgolt diszek is, a télapó, mikulás és az angyalka is. A többi dísz sajnos nem saját kezüleg készült, de Pancsival jövőre megfogadtuk, hogy nem hagyjuk ki az sem. Benn diszítettük fel, de a teraszon fog karácsonyozni!!!!!!! Köszönöm, hogy egész évben látogattatok és visszavárlak benneteket jövőre is. Mindenkinek kívánok, ajándékokban és szeretetben gazdag, Boldog, Békés Karácsonyt!!!!!!!!!!!!!!!!!












A kedvenc mikulásunk

Imádom

2010. december 20., hétfő

Pancsitól kaptam őket

Édes kicsi Pancsimat elkapta a hétvégén a füzési láz. Ajándékokat készített nekem. Teljesen egyedül, segítség nélkül. A legjobban akkor lepődtem meg, mikor előkapta a legújabb Biloba könyvet és egyszer csak jött, hogy anya, ez jó így??? És már meg is füzött belőle két motivumot. Majd azokat is mutatom nemsoká.



A swaribogyón van egy kóbor cérna, most látom csak a fotón, ami egyébként felvéve nem látszik. Köszönöm drágám az ajándékokat!!!!!

2010. december 17., péntek

Ajándék magamnak, duplán

Eredetileg az a nyaklánc is ajándéknak készült, deeeeeee annyira jól sikerült, hogy nem volt szivem megválni tőle. Ez talán magyarázatot ad arra, miért is született újjá a lila-zöld nyaklánc az előző bejegyzésben. Igy ez a nyaklánc az enyém. Nagyon szeretem, szuper volt késziteni. A galaxi bogyóval már egyszer találkoztam, de akkor nem sikerült szép szabályosra, de most Babránál láttam, hogy ő nem 15-ös kásával, hanem delicaval dolgozta össze. Én is kipróbáltam és ez most szabályos, formás, jó kemény lett, nem volt szükség fagolyóra a belsejébe. A két pici bogyó pedig Ildim virágeső bogyója 12 mm-es fagolyón. Annyira egyben van ez a lánc, nem adom senkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jó sok képet mutatok, mert most azok is igazán jól sikerültek, igaz inkább részleteiben, mint egyben mutatják be a nyakit.







Virágeső minta: Ildi
Galaxi minta: B&B Magazin
Elkészültem a Pulserahoz a medállal. Swaribogyó lett, őt a másik felsőn fotóztam és benn, mert sanjos zord kinn az idő és nap sincs.



Minta: Ande

Ajándékok

Ezeket az ékszereket a Pancsi tanitó nénijeinek készitettem. Ma délelőtt adja át őket Pancsi, ezért már feltehetem a fotókat. Az egyik egy egyszerűbb swari bogyós, a másik egy régebben bemutatott gratite-s lánc újragondolása. Remélem tetszeni fog mindkét tanitó néninek! A grantite-s lánc legfőképpen abban változott, hogy szép bronz láncot kapott az elemek közé és a nyaklánc nyakbavalója is láncos lett. De szétszedtem az egyes elemeket is és kisebbre pálcikáztam, hogy hajlékonyabbak legyenek.


Swaribogyó minta: Ande




Granite kis és nagy bogyó minta: Michéle Tailer

2010. december 15., szerda

Pulsera Pitxikeris

Egy édes pocakos felsőmhöz, azaz kettőhöz készítettem.Az egyik egy felső, a másik egy szűk nacival hordható hosszú tunika. Ami a második fotón van a felső. Mindkettőhöz telitalálat. Köszönöm Audreynak a mintatervező sablont és ezt a mintát is, amit ő tervezett! Kis vidám lett, már töröm a fejem a nyakiján!
Nagyon jó füzni, lesz még folytatás. Az alapanyagot Audrey-nál szereztem be!




Minta: Quienlodira

2010. december 14., kedd

Gyöngyzug Karácsonyi ajándék

Megérkezett az általam készített ajándék Krisztához, ezért megmutathatom nektek is. Azt írta, nagyon tetszik neki, remélem tényeg eltaláltam az izlését. A karkötő és a medál is Bilobának indult, az új könyvből, aztán egyszer csak más lett belőle. Az egyik kedvenc szinösszeállításom most ez a fukszia-arany-fekete!

Kedves Kriszta! Viseld egészséggel és Kellemes Ünnepeket kívánok neked és az egész családodnak is!!!!!!

Minta: Biloba motivumok kis változtatással





2010. december 11., szombat

Havas terasz

Ma a Krisztián lefotózta a havas teraszt. Nehéz igy sötétben a fényeket jól visszaadni. Holnap megpróbálunk majd világosban is készítni fotót és éppen csak szürkületkor. Szép most a diszités, hogy ráesett a fenyőágakra a hó!